Alleen VANDAAG krijg je met kortingscode 'BLACK' maar liefst 25% korting op het GEHELE ASSORTIMENT!

Kwaliteitseisen

KWALITEIT STAAT VOOROP BIJ BESTELSTEUNKOUSEN.NL

Met product- en systeemcertificaten tonen wij aan dat onze producten aan alle wettelijke eisen voldoen:

 

ISO 9001 / ISO 13485

De ISO 9001 is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. ISO 9001 kan gebruikt worden om te beoordelen of de organisatie in staat is om te voldoen aan de eisen van klanten, de op het product van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de eisen van de organisatie zelf. ISO 9001 legt de nadruk op klanttevredenheid en de daaruit voortkomende kwaliteitszorg en continue verbetering.

ISO 13485 is een aanvullende norm en slaat op de bijzondere eisen van medische hulpmiddelen voor reguleringsdoeleinden.

 

CE-keurmerk

Met ons CE-keurmerk tonen wij aan dat onze producten volgens de voorschriften zijn ontworpen, onderworpen zijn aan conformiteitsbeoordelingen en goedgekeurd zijn. Hierdoor voldoen de medische producten van DIMEDIX aan alle eisen van de Europese richtlijn 93/42/EER en de Nederlandse wet op het gebied van medische hulpmiddelen.

 

Kwaliteitszegel textiel

Het Oeko-Tex Standaard 100 certificaat is toegekend aan de fabriek van DIMEDIX en garandeert dat de kwaliteit van al onze producten getest is om uw gezondheid te beschermen. Al onze steunkousen worden door een onafhankelijk test-en certificeringssysteem voor textielproducten gecontroleerd en beoordeeld op eventuele schadelijke stoffen.

 

Salzmann MST

De compressiedruk van de steunkousen van DIMEDIX worden zeer nauwkeurig getest door de Zwitserse compressietestmachines van de Salzmann Group. De testapparatuur van de Salzmann Group is internationaal erkend als het meest accurate compressiedruk meetsysteem.

Service Reviews