Alleen VANDAAG krijg je met kortingscode 'BLACK' maar liefst 25% korting op het GEHELE ASSORTIMENT!

Verzenden & retourneren

Als u op werkdagen voor 23.00 uur besteld versturen wij dezelfde dag uw bestelling via PostNL op. De bestelling wordt binnen Nederland in de meeste gevallen de volgende dag bij u afgeleverd (m.u.v. zondag en maandag).

Zodra wij uw bestelling versturen, ontvangt u per e-mail een verzendbevestiging met daarin de Track&Trace code. U kunt uw pakket volgen op http://www.postnlpakketten.nl/klantenservice/tracktrace. Kunt u uw bestelling niet terugvinden? Bel ons dan via 020-2600086.

 

Retourneren

U hebt het recht uw bestelling tot 14 werkdagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort. Enkel de kosten voor retour van uw thuis naar Bestelsteunkousen.nl zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en indien redelijkerwijs mogelijk in de orginele verpakking aan Bestelsteunkousen.nl geretourneerd moeten worden binnen 14 dagen na het aanmelden van het retourneren. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@bestelsteunkousen.nl

Let er op dat gedragen en gepaste steunkousen om hygiënische redenen in de regel niet retour genomen worden. Bij vragen hierover kunt u contact met ons opnemen.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. 

 

Service Reviews