Alleen VANDAAG krijg je met kortingscode 'BLACK' maar liefst 25% korting op het GEHELE ASSORTIMENT!

Steunkousen Overzicht

Min €
Max €

Hier treft u het volledige aanbod van steunkousen van Bestelsteunkousen.nl

Steunkousen kopen


Bestelsteunkousen.nl heeft een patiëntoogmerk: wij bieden steunkousen van superieure kwaliteit en

hanteren eerlijke prijzen welke passend zijn bij de tijd waarin wij leven. Bestelsteunkousen.nl is de officiële webshop van DIMEDIX B.V. DIMEDIX is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in innovatieve medische producten. Sinds september 2011 is zij intensief bezig geweest de perfecte medische steunkousen te ontwikkelen. Dit resultaat heeft zij bereikt door gebruik te maken van de meest innovatieve, gepatenteerde materialen en een zeer kritische kijk op afwerking en wevingstechnieken.
 

De termen steunkousen en compressiekousen worden vaak door elkaar gebruikt. De term steunkousen is in de volksmond ook beter bekend dan compressiekousen. Compressiekousen zijn te verkrijgen in 4 verschillende soorten drukklassen. Hoe hoger de klasse, des te hoger de druk. Met een preventief doel voor ogen, draagt men klasse 1 compressiekousen, bij lichte klachten klasse 2 kousen. Wanneer men zware klachten ervaart, bent u genoodzaakt advies bij uw huisarts te vragen. Deze adviseert u dan of klasse 3 of klasse 4 compressiekousen de juiste keus is. Steunkousen hebben een preventieve functie, net als onze klasse 1 compressiekousen. Aangezien de term steunkousen in de volksmond beter bekend is dan compressiekousen, worden de termen op onze webshop door elkaar heen gebruikt.

Steunkousen assortiment


Ons assortiment valt niet meer te vergelijken met de vleeskleurige, onaantrekkelijke "Oma" steunkousen van vroeger. Dankzij de innovatieve, gepatenteerde materialen als LYCRA® en COOLMAX® en cutting edge productietechnieken, kan iedereen genieten van steunkousen die hipper en aantrekkelijker zijn dan ooit tevoren! 

More...

Service Reviews